2020 İlkbahar-Yaz Trendler

2020 İlkbahar-Yaz Trendler

2020 İlkbahar-Yaz Trendlerinin Olmazsa Olmaz Listesi

 

İlkbahar yaz sezonu hava koşullarına bakıldığında henüz size başlamadı gibi görünse de, moda tarafından bakıldığında ürünler raflardaki yerini çoktan aldı bile. Mağaza ve online satış siteleri ilkbahar-yaz koleksiyonlarını görücüye çıkardı. 2020 moda trendlerine baktığımız zaman detaylarda boğulduk. Geçmişten gelip yeniden doğan da var, yeni formlarda... Hepsine değinmek çok akıllıca olmadığından, kullanılabilir olan trendlere hadi bir göz atalım.

70’ler esintisi

Madem geçmişten gelen de var dedik önce ondan başlayalım. İspanyol paçanın egemen olduğu 70’li yıllar bu sezonu da etkisi altına alıyor. Son yılların açık ara lideri mom jeans trendi halen devam ederken zaman zaman bize kendini hatırlatan ispanyol paçaya da dolaplarınızda yer açmalısınız. Yalnız bu pantolonun kullanımı uzun boylu kadınlar için uygun olduğundan kullanırken çok dikkatli olmalısınız.

Zamansız trençkotlar

Herhalde artık trençkotsuz bir gardırop yoktur. Ama yine hatırlatmakta fayda var. Klasik bir trençkot sizinle bütünleşmiştir. Fakat üzerine daha fazla düşünülmüş bir tasarımla gözleri üzerinize neden çekmeyesiniz? Farklı şeylerle detaylandırılmış, akıllıca düşünülmüş ve farklı kumaşlarla üretilmiş bir trençkota hangimiz hayır diyebiliriz?

İkili takımlar

Tek parçaymış gibi bir görünüm sizi her zaman olduğunuzdan daha derli toplu ve şık gösterir. Bu sebeple tunik-pantolon veya bluz-etek gibi alt üst takımlar olmazsa olmaz alışveriş listenize eklenmeli. Çabasız şıklığın lideri olmaya aday bu akım eminim vazgeçilmeziniz olacak.

Elbiseler

Kadınların kaçış parçası, zahmetsiz, şık, elegan ve derli toplu olmanın en kestirme yoludur elbiseler. Yaza yakışan tiril tiril kumaşlardan üretilen maksi elbiseler göreceğiz vitrinlerde. Aksesuar olarak kemer ile kombinleyecegiz. Bu sene tropik, egzotik çiçek desenlerinin yani sıra düz pastel renklerin ve bunun tam zıddı canlı renklerinde hakim olduğu bir sürü elbiseye kucak açmaya hazırlanınJ

Mom jeans

Birkaç sezondur açık ara liderliği kimseye bırakmayan mom jeans bu sezonda da bizimle. Yüksek belli oluşu kullanım rahatlığı açısından üst seviyededir. Jean giyinmenin birçok kuralı vardır ve bu kurallar giyindiğiniz model türüne göre farklılık gösterir. Fakat bu noktada mom jeans bana göre kural tanımaz bir farkındalık oluşturuyor. Bel yüksekliği, paçaların bilekte bitişi, kalçaya oturması ama bacaklara yapışmaması gibi özellikleri rahatlığı simgeleyerek sizce kombin kolaylığı sağlamıyor mu?

Son birkaç trendi daha toparlayacak olursam, fırfırlar geri geliyor. Bir döneme bıtkınlık veren peplum da öyle. Çizgili elbiseler, tunikler, gömlekler, kabarık kollar, hacimli üstler gibi ürünlere de hazırlıklı olun. Puantiye, bebe yaka, kalın manşetler, büzgülü kollar, asimetrik kesimler, tüyler, vatkalar...

Önemli olan modayı takip edeyim derken hepsini kullanıp stilinizden çıkmak değil. Aman bu hataya düşmeyin! Hepsini kullanmaya çalışmak hatadır. Önemli olan kendi giyim kimliğiniz doğrultusunda trendleri takip edip, kullanmaktır.

 

Çağla Aksu Yılmaz

 

INSTA SHOP
 
Alışverişini Güvenli SSL ile Tamamla
15 Gün Değişim ve İade
7/24 Güvenli Alışveriş
Taksit Seçenekleri
1300 TL ve Üzeri Alışverişlerde Ücretsiz Kargo
Menüyü Kapat